Mega Image, coada unică si țăranul român

La Mega Image-ul non stop din Iancului, am numa cuvinte de laudă, dar o singură problemă.

Mega Image are un concept unic, pe care românii nu il au in sange, coada unică.

La o coadă unică se stă la o singură coada pentru mai multe case de macrcat.

Problema e ca Mega-ul din Iancului layoutul arata cam asa.mega-image.png

Ce e numerotat de la 1 la 5 sunt case. Problema e ca daca casa (cacofonie) #5 este deschisă, s-a dus dracu toata coada unică.

Ah, si inca o chestie, dragă Mega Image, pune niste bariere pe care sa scrie CATE 1 client pe casa, ca pe bune, se duce dracu tot conceptul.

Azi casa #5 si casa #2 erau deschise, ambele ocupate, eu eram primul in rand. In spatele meu se face coada. Si da, la Mega Image e coada si la 12 noaptea. Țăranul din spate ma intreaba ca e liberă casa. Si i-am zis ca e coadă unică. Dupa alte 20 secunde, incepe altul putin mai din spate care nu vedea ca  la casa #2 era cineva care stransese ce cumparase si se apucase de plătit.  Am cedat m-am dus la casa #2 si i-am zis vânzatoarei ca lumea e obișnuită sa stea la mai multe cozi ca pe vremea comuniștilor, a zis ca au avut multe plangeri.

Draga Mega Image, te rog ca in Iancului, desfiintează casa #5 pentru ca imi strică toată ziua.

3 Comments

  1. Aceeasi problema si la cel din intersectia de la Obor. M-am certat de vreo doua ori cu oameni pe acolo si pana la urma am ales sa nu mai intru in acel magazin, sa nu imi stric ziua.

  2. E cel mai usor de suportat ceea ce se intampla la Mega Image ul tau. Sa vezi cum e Lidl ul. Nu avem probleme cu cozile unice, ci cu cele interminabile si casele inchise. Haideti, oameni buni, sa ne autosesizam.

  3. asa e in tara noastra

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *