Mike Asterix

Aseara ma duceam spre casa, pe la 2:30, m-am dus la un magazin pe langa Școala Iancului si l-am gasit pe Mike Asterix, un nene, simpatic, care manca un sandwich si vorbea engleza combinata cu germana. Vanzatorul a zis ca este din Germania si e nebun. “Nebun”, am zis in gand, am vorbit cu el, a fost ok, am aflat ca a plecat din Germania, ca nu are nici un ban, are un catel pe la PROTV (care cica tre sa ii ia interviul) si o bicicleta. Destinatia finala e Reykjavik, Islanda. Toate asceasta nebunie o sa apara intr-o carte pe nume Lost to be free.

Mike Asterix, nomad

+ Bonus

4 Comments

  1. Ma bucur ca si alti bloggeri s-au intalnit cu Mike! I-am facut un blog lui Mike – http://asterixjourney.wordpress.com/ si am scris si pe blogul meu despre el: http://trans-ferro.com/2012/08/07/diploma-in-poverta-laurea-in-strada/ Insa ell mi-a spus ca Pro TV-ul deja i-a luat interviu si ca l-au difuzat duminica trecuta (12.08.2012). Tu cand te-ai intalnit cu el?

  2. si eu l-am intan\lnit in seara asta!!! super om! pare nebun ..dar nu e :)))

  3. ionelarodica27

    9 September 2012 at 10:19

    si eu l.am intalnit p mike. in ploiesti,pe data de 03.08.2012, era impreuna cu catelul lui ,Thunder, era lovit la picioare, chipurile a fost lovit de unul cu o masina, ii dedea apa la caine, spunea ca este ca si copilul lui si ca de multe ori nu mananca el si ii da la caine pt ca el merge calare , iar cainele p jos. l.a gasit in grecia cand avea 2 sapt si l.a luat cu el. am mers la farmacie si i.am luat cate ceva sa isi ingrijeasca picioarele , am vorbit cu el . si i.am dat niscaiva bani sa mearga sa manance. era foarte incantat si un om simpatic , plin de curaj ,cu un trecut u tocmai roz, dar cu putere de a ajunge acolo unde si.a propus. bravo lui , la 48 ani are ai mult curaj decat unu de 22, care se da ca ar muta muntii din loc. sa dea dumnezeu sa ajunga in islanda fara alte incidente neplacute. mult curaj in continuare.

  4. si eu la inanlit in ploiesti era langa MC si am facut poze cu el,mia dat autograf si am am vb cu el si a zis ca nu a plecat cu nici-un ban ..era doar el biciclleta si cainele.un om excelent cu foarte mult curaj

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *